2012. október 19., péntek

Az év adótanácsadó és transzferár-tanácsadó cége

Felszállt a füst az adózás ipari kéményeiből... Megvan az idei győztes.


Magyarországon az Ernst & Young-ot választotta az év adótanácsadó és transzferár-tanácsadó cégének az International Tax Review. Az elmúlt három évben összesen hat díjból ötöt hazai irodánknak ítélt oda a zsűri. A vállalatot kétszer az év adótanácsadó, míg háromszor az év transzferár-tanácsadó cégének választották.

„Mindkét díj elismerése annak a kitartó és következetes munkának, amelyet az elmúlt években folytattunk Magyarországon és a régióban. Sikerünk titka egyebek mellett abban rejlik, hogy hazai tapasztalatunkat és a nemzetközi tudásunkat egyaránt felhasználjuk munkánk során. Büszkék vagyunk arra, hogy a nemzetközi elismeréseket kiváló magyar adószakértőinknek köszönhetjük” – hangsúlyozta Rencz Botond, az Ernst & Young regionális vezető adópartnere.

Az Európai Adóügyi Díjakat minden évben a legnevesebb adóügyi kiadvány szerkesztői ítélik oda ügyfél referenciák alapján. Az elismerést azok a cégek kaphatják meg, akik a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtják az adóügyi tranzakciók, a strukturálás és a transzferár-tanácsadás területén. Azon vállalatokat díjazzák, amelyek nemcsak kiváló eredményeket érnek el, de élen járnak az innováció területén, és képesek megbirkózni a legnagyobb kihívásokkal is az egyes kategóriákon belül.

„A pénzügyi vezetők számára a transzferárazás jelenti az egyik legnagyobb kihívást az adózás területén, ezért is nagy elismerés, hogy a szakma ismét cégünknek ítélte a legjobbnak járó díjat ezen a területen” – tette hozzá Lipták Zoltán, az Ernst & Young transzferár-tanácsadási üzletág vezetője.

A nagyszabású londoni gálaesten összesen hét díjat gyűjtött be az Ernst & Young Európában, ebből egyedülállóan két kategóriában is a hazai adótanácsadási üzletág részesült elismerésben.

Forrás: OrientPress Hírügynökség