2014. november 3., hétfő

Ügyvéd Ukrajnában: jogi szolgáltatások

Ukrajnában normalizálódni látszik a helyzet, lassan helyreáll a béke és újra fellendülésnek indulhat a gazdaság. Ez kedvez azoknak, akik befektetőként, vállalkozóként keresnek üzleti lehetőségeket Magyarország legnagyobb szomszédjánál. Hely- és nyelvismeret nélkül azonban kockázatos bármibe is belevágni.

Az alább megadott link segítségével megnyitható weboldal azoknak nyújt segítséget, akik egyfelől Ukrajnában a jogi területen működnek, ügyvédi praxist folytatnak és magyar nyelvtudásuk okán el tudják látni magyarországi vállalkozók üzleti tevékenységének a jogvédelmét. Természetesen magánszemélyek jogi védelmi is tevékenységi körükbe tartozhat. A potenciális magyar ügyfelek azonban igen nehezen akadnak rájuk, hiszen azt sem tudják, hol kellene őket keresniük. Legjobb persze, ha a Google keresőhöz fordulnak és például begépelik azt, hogy ukrán ügyvéd - ebben az esetben az első 10 keresőtalálat között bukkan fel az itt ajánlott oldal. Mindebből egyenesen következik, hogy a magyar megrendelőket váró jogászoknak és ügyvédeknek elemi érdeke ezen az oldalon - mint valamiféle szaknévsorban - szerepelnie.

Másfelől a weboldal azoknak is segít, akik nem találnak a honlapon megfelelő segítséget - ők levélben fordulhatnak a weblap tulajdonosához, aki megkeresésüket kiközvetíti egy ungvári ügyvédi irodának, ahol garantáltan vagy közvetlen segítséget, vagy információt kapnak a továbblépéshez.


Ha hirdetne ebben a témában vagy kíváncsi a website-ra, erre a hivatkozásra kattintson:
Biztonságos jogszolgálat és bizalmi ügyintézés Ukrajnában - jogvédelem magánszemélyek, vállalkozók és üzleti-pénzügyi befektetők számára. Ügyviteli és ügyvédi  szolgáltatás: hol találni Ukrajnában vagy Kárpátalján magyarul beszélő ukrán ügyvédet? jogvédelem, online marketing és keresőmarketing tevékenység, marketing szolgáltatás, PR-cikkek megjelentetése, vállalkozás, ügyvéd, üzlet - Online marketing tanács: Ha a Google keresőprogram az Ön honlapját a találati mezőny top-pozíciójában jeleníti meg, az már fél üzleti siker. Forduljon szakemberhez ebben is: