2017. december 7., csütörtök

Fordítóiroda Budapesten

Kell egy ügyfélbarát fordítóiroda


Az utóbbi években a világ kinyílt, Európa átjárhatóvá vált az Unió polgárai számára. Akár tanulásról, akár munkáról van szó, szabadon választhatunk országot, helyszínt, nyelvet. Ahhoz azonban, hogy könnyen és hatékonyan tudjunk érvényesülni a gyorsan változó világ soknyelvű színterein, külföldi iskolákban tanuljunk, kapcsolatokat építsünk, vagy üzleti partnereket találjunk, előbb-utóbb biztosan szükségünk lesz egy megbízható, ügyfélbarát fordítóiroda szolgáltatásaira. A Bilingua Fordítóiroda Budapesten készséggel áll az ügyfelek rendelkezésére színvonalas szolgáltatásokat kínálva a fordítás és tolmácsolás szinte minden területén.

A Bilingua Fordítóiroda elsősorban európai nyelveken vállal fordítást, szakfordítást és tolmácsolást, ám igény esetén a világ szinte bármely nyelvén készít fordításokat. Pecséttel és záradékkal ellátott hivatalos fordításait szerte a világon elfogadják. A fordítóiroda munkatársai - köztük anyanyelvű fordítók - gyorsan és elérhető áron készítik el
  • anyakönyvi kivonatok
  • érettségi bizonyítványok
  • diplomák
  • erkölcsi bizonyítványok
  • szerződések
és egyék okiratok, dokumentumok professzionális, hivatalos fordítását. Akár egynapos határidővel elkészülhet a hivatalos okiratok (bizonyítványok, anyakönyvi kivonatok, szerződések) sürgős hivatalos fordítása.
A hivatalos fordítások mellett

a Bilingua Fordítóiroda szakfordítást is vállal


- legyen az jogi, pénzügyi, egészségügyi vagy műszaki jellegű. Használati utasítások, katalógusok, filmfeliratok, de akár teljes könyvek fordítását és lektorálását is elvégzi rövid határidővel, magas színvonalon.

Minden tapasztalt vállalkozó tudja, hogy vállalkozások piacbővítésének egyik legeredményesebb eszköze a saját honlap, weboldal más nyelvre történő fordítása. A Bilingua Fordítóiroda nem csupán fordítást végez, hanem lokalizációt is, ami azt jelenti, hogy a helyi látogatóknak nem tűnik majd fel, hogy egy külföldi cég oldalát látják. A Fordítóiroda vállalja a legkülönfélébb üzleti jellegű szövegek - üzleti e-mailek, levelek, HR-anyagok, szakcikkek, konferenciaszövegek, céges okiratok - fordítását is.

a Bilingua Fordítóiroda a legtöbb nyelv esetén 2 Ft / karakter áron vállalja a dokumentumok gyors és precíz fordítását, szakfordítást. 
További részletek a céges honlapon: 

szövegfordítás, szolgáltatás ára, budapesti vállalkozás, szakmai szolgáltatás, szakirodalom fordítása, dokumentáció lefordítása