2018. november 26., hétfő

Az ivóvíz tisztítás ára


Elérhető, környezetbarát ivóvízkezelési technológia


Klórdioxin ivóvízkezelő ár
A tiszta ivóvíz ára felbecsülhetetlen
Az ivóvízkezelés, ivóvíz tisztítás fontosságát már az ókori görögök is felismerték, az időszámításunk előtt 460-ban született orvos, Hippokratész, azt ajánlotta, hogy fogyasztás előtt forralják fel vagy szűrjék le az ivóvizet. Az akkori emberek nem hittek a láthatatlan ellenség, a baktériumok, fonalférgek létezésében, ezért nem is korlátozták a vizek szennyezését.

Eltelt ugyan 2500 év, az ivóvizek tisztaságának problémája továbbra is fennáll. A vezetékes ivóvíz fertőtlenítésére alkalmazott módszerek azonban nem mindenütt használhatók, emellett környezetünk megóvása is fontos szemponttá vált, és nem elhanyagolható a módszerek ára, gazdaságossága.

TwinOxid ivóvíz-fertőtlenítőszer


Felsőfokú ivóvízkezelést tesz lehetővé a HydroFLOW Magyarország Kft. által forgalmazott Twinoxide. Az új technológia kidolgozása előtt a klasszikus klórdioxin gáz alkalmazása volt az egyetlen gazdaságos fertőtlenítési megoldás, mely azonban rendkívül veszélyes és káros melléktermékek képződésével jár. Az ár csökkentése is fontos szempont volt a kutatások során.

A Twinoxid egy hatékony, környezetkímélő és biztonságos, bináris ivóvíz-fertőtlenítő szer, mely megfizethető áron vásárolható meg. Összetevőinek tárolása külön tartályokban történik, megfelelő arányú keverését követően tiszta klórdioxid keletkezik, mely megbirkózik az organikus molekulákkal.

A klórdioxid előnyei:

  • nem képződik veszélyes anyag
  • hatásosan pusztítja a gombákat, spórákat, vírusokat és baktériumokat
  • 10 szer hatásosabb a hagyományos eljárásoknál
  • megakadályozza a biofilm kialakulását
  • könnyen és hatásosan alkalmazható háztáji gazdaságokban
  • visszaadja az ivóvíz természetes tulajdonságait
  • gazdaságos ár.Az elérhető ivóvíz tisztítás ára felbecsülhetetlen.  A Twinoxid ivóvíz tisztító szer alkalmazása az egyik legmodernebb ivóvízkezelési eljárás, mely segít elpusztítani a baktériumokat, fonalférgeket és fertőzéseket környezetbarát módon. Néhány további téma, mellyel érdemes lehet megismerkedni: tisztítás ár, vegyszertárolás, ivóvíz készítés, ivóvíz tisztítás ára, tisztítási technológia.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése