2014. november 12., szerda

PR-cikkek elhelyezése

Ezen a webhelyen mód van Public relation anyagok publikálására. Előnyt élveznek a szolgáltatásokat, termékeket bemutató cikkek, valamint a gazdaság, kereskedelem, pénzügy, adózás, ipar, termelés, piac témakörével foglalkozó szakmai írások, elemzések, esetleg híranyagok, tájékoztatók. Mód van reklámfelhívások, hirdetések közzétételére is. A cikkben szerepelhet fotó, logó, embléma, cím, telefonszám és saját honlapra mutató link is. Ez utóbbinak, mint ismeretes, a keresőmarketing szempontjából van jelentősége: a releváns szövegkörnyezetből származó szöveges linkek nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a hivatkozott honlap jól szerepeljen a Google-keresések találatai között. Ha érdekli a lehetőség:
» írjon « - PRcikke szinte azonnal megjelenhet

Ez a honlap 3-as Google PageRank értékkel rendelkezik és komplex keresőoptimalizálás alatt áll, így az itt elhelyezett anyagokban szereplő hivatkozások (linkek) nagyban hozzájárulhatnak az Ön weboldalának a sikeréhez, ahhoz, hogy jól szerepeljen a kulcsszavas Google-találatok rangsorában. - Ehhez a sikerhez más módon is hozzá tudunk járulni:

PR-cikk elhelyezésére más honlapokon is lehetőséget biztosítunk. Számos szakmai blog és tematikus weboldal szerepel kínálatunkban. A további tájékozódáshoz ajánljuk:
Weboldalunkon PR-cikk elhelyezés, hirdetés és reklám megjelentetése értékes honlapokon. Public relations cikkek publikálása és Google szempontú online keresőmarketing tevékenység a jobb keresőtalálati helyezések elérése érdekében