2016. június 13., hétfő

A Moto Z moduláris telefon

Moto Z Motorola a Lenovo telefonja
Moto Z okostelefon marketing reklámja

Megérkezett a Lenovo-tól a Motorola utódja

A TechWorld konferencián fantasztikus újításokat mutatott be a Lenovo. A múlt évben visszavonultatták a Motorola márkát, most Moto Z néven érkeztek új, moduláris készülékek, és a marketing esemény csúcspontján bemutatták a jövő hajlítható telefonját is. Project Tango néven teljesen új kameratechnológiát is bevezet a világcég – írta a hwsw.hu hírportál.

A két új telefon Moto Z és Moto Z Force néven érkezik majd a boltokba.

A hardver paraméterei a következők: Snapdragon 820 lapka a telefon alapja, két darab 2,2 gigahertzes és ugyancsak két, 1,59 gigahertzre állított Kryo processzorral és Adreno 530 GPU-val. Természetesen 4 gigabájt LPDDR4 RAM-ot szereltek a telefonba, a belső tárhely opcionálisan 32 vagy 64, ez microSD kártyával bővíthető. Az 5,5 hüvelykes AMOLED kijelző egységes a Moto Z és a Force modellen, 2560x1440 pixeles felbontással, 535 PPI pixelsűrűséggel érkeznek a telefonok. Az előlapon egy 5 megapixeles kamera található.

A két verzió a fő kamerák típusában és az akkumulátorok kapacitásában tér el leginkább. A Force verzióban 21 megapixeles kamerát szereltek, mely lézeres autofókuszt, illetve optikai képstabilizáció mellett DTI (Deep Trench Isolation) technológiát is tartalmaz. Ez annyit jelent, hogy a fotodiódák közötti fényszivárgás elkerülése végett, a szenzoron a fotodiódák között, azokat egymástól fizikailag elhatároló "árkok" húzódnak. Hasonló megoldást használ egyébként az iPhone 6s és 6s Plus kamerája is. A Moto Z-nek 13 megapixeles kamerája van, és ahhoz is tartozik lézeres autofókusz és optikai képstabilizáció.
Az okostelefon tervező marketing szakemberek a Moto Z moduláris lehetőségeit egészen jól oldották meg, mivel a telefont nem kell kikapcsolni ahhoz, hogy a mágneses hátlapot felhelyezzük. Azonban nagy választékra ne számítsunk. A Google okostelefonjához hasonlóan nagyobb akkumulátor vagy hangszórót, esetleg kivetítőt csatlakoztathatunk a telefon hátlapjához. Reméljük, idővel bővül majd a kínálat.

A Moto Z moduláris telefon a jövő egyik legjobb mobiltelefonja. A Lenovo márka céges marketing kampányt indított a Moto Z okostelefonok tömeges bevezetésére, hogy minél több emberhez jusson el. Moto Z Force mobiltelefonról is küldhetünk üzenetet. A leggyakrabban olvasott témák: okostelefon, Moto, Lenovo, marketing, A legjobb laptop márkák, kampány, tartalommarketing, SMS küldés, tömeges, Motorola.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése