2024. április 5., péntek

Infrafűtést vagy hagyományos fűtést válasszunk?

Infrafűtés hagyományos fűtés

Ha követjük a mai híreket és megpróbálunk lépést tartani a trendekkel, akkor egyre többször szembe találjuk magunkat az elektromos fűtéssel, azon belül is az infrafűtéssel.

Sokan esküsznek rá, hogy mennyire jó és költséghatékony megoldás, napelemmel kombinálva pedig akár 0 Ft-os fűtésszámlánk is lehet.

Miért éri meg jobban az infrafűtés?

Az első és nagyon fontos szempont a kiépítés költsége. Míg egy gázzal működő fűtésrendszer kiépítése akár többmilliós nagyságrendű lehet, addig az infrafűtést jóval egymillió forint alatt kihozhatjuk egy átlagos családi ház esetén. A telepítése is sokkal egyszerűbb. Egy ügyes villanyszerelő könnyedén megbirkózik vele akár egyedül is.

A hőmérséklet elosztása is kedvezőbb az infrafűtés esetében, mivel egyenletes meleget biztosít. Hagyományos fűtések esetében pedig felfele száll a meleg levegő, így alul akár 8°C-al is hűvösebb lehet.

Mindenkinek fontos az egészsége! Az infrafűtéssel sokat tehetünk az egészségünk érdekében. Nincs a levegőben szálló por, korom, így az allergiásoknak különösen kedvező. A penész kialakulását is akadályozza és állítólag még a vérkeringést is serkenti.

A környezetvédelem sem utolsó szempont. Az infrafűtés esetében nincs károsanyag kibocsátás, nem szennyezzük környezetünket. És ráadásul még mi magunk is sokkal nagyobb biztonságban vagyunk, mert nincs szén-monoxid kibocsátás sem.

Milyen lehetőségeink vannak infrafűtésre?

Ha infrafűtés mellett szeretnénk dönteni, akkor kétféle választásunk van. Vagy infrafűtőfilmet vásárolunk, amelyet a burkolat alá kell tenni. Ehhez nagyobb kivitelezési munkálatok szükségesek, de a jó hír, hogy bármilyen burkolat alá tehető. Később pedig nem fog semmilyen fűtőtest akadályozni minket a pakolásban, nem vesz el helyet az otthonunkból.

Természetesen termosztáttal szabályozható, így kedvünkre állíthatjuk be a kívánt hőmérsékletet.

ÉRDEKESSÉG

Akár a mennyezetre vagy a falra is beszerelhető az infra fűtőfilm, ha nekünk épp az pászol a legjobban!

Hiába van meleg a hálószobában a szexuális élete mégis lankadóban van? A legtöbb férfi életében előbb-utóbb eljön az a pont, hogy úgy érzi, hogy a szexuális teljesítménye nem elég jó. Emögött állhat merevedési probléma vagy akár korai magömlés problémája, de az is lehet, hogy csak szeretne kimozdulni a komfortzónájából és ehhez van szüksége segítségre. Ma már nagyon egyszerű gyógyszertári Kamagra rendelés mellett dönteni, az interneten megbízható minőségű, eredeti termékek is kaphatók.