2017. február 13., hétfő

Szoftverrel kapcsolatos szolgáltatások

Laptop szerviz szoftver
Gyors és hatékony programtelepítés.

Megbízható programtelepítés és konfigurálás


Ön egy laptop boldog tulajdonosa lett a közelmúltban? Gratulálunk, egy sokoldalú és megannyi dologra használható eszköz van a birtokában, melyet azonban nem használhat azonnal és bármire. A laptop vásárlásakor a gép – az esetek többségében – üres, programok és időnként az alapvető operációs rendszer nélkül kerül a birtokunkba. Természetesen az operációs rendszer vásárlását a szükséges programok telepítését, a drájverek, azaz illesztő programok letöltését önállóan is elvégezheti, ha úgy gondolja, hogy a laptop azok után megfelelően és megbízhatóan fog üzemelni.

A boltokban vásárolt laptopok egy részét előretelepített operációs rendszerrel adják át a boldog tulajdonosnak, azonban ennek a rendszernek és kiegészítő programjainak a beállítását és aktiválását még el kell végezni, amit egy kvalifikált szervizcsapat gyorsan és megbízhatóan tud elvégezni.

A laptophardware szerviz felkészült csapata gyorsan és hatékonyan feltelepíti a laptop működéséhez, és az Ön igényeihez igazított programokat. Elvégzik a rendszer optimalizálását, különösen ügyelve arra, hogy a feltelepített alkalmazások között ne legyen konfliktus, amely a laptop használók egyik legnagyobb ellensége. A vírusirtó kiválasztása és helyes beállítása sok bosszúságtól kímélheti meg a felhasználókat a későbbiek során.

A laptop szervizben nyújtott programtelepítési szolgáltatások:


  • Windows vagy más operációs rendszer szakszerű installálása
  • Office alkalmazások telepítése, összehangolása az operációs rendszerrel
  • Internet böngésző telepítése és beállítása, a biztonság szem előtt tartásával
  • Vírusirtó program telepítése
  • A vásárló által igényelt speciális szoftver feltelepítése, optimalizálása.

A laptop szerviz kizárólag eredeti, licenc-el rendelkező vagy szabadon terjeszthető szoftverekkel foglalkozik, emellett segítséget és konzultációs lehetőséget nyújt a betérő felhasználók számára.




Szoftverrel kapcsolatos szolgáltatások elérhető áron és a lehető legrövidebb idő alatt. A laptop hardvere nem ér semmit megfelelő programok telepítése nélkül. Szakszerű és gyors programtelepítés szolgáltatás a budapesti szervizben, ahol a gyorsaság és megbízhatóság a jelszó mindenki számára elérhetően kedvező áron. Néhány téma, amely mindenki számára érdekes lehet: szoftver, telepítés, szerviz szolgáltatás, Windows, operációs rendszer telepítése.