2015. szeptember 30., szerda

Modern módszerek a transzferár nyilvántartás tárolására

Tároljuk biztonságosan és könnyen hozzáférhető módon adatainkat 

Dexion polcrendszerrel a rendezett iratokért
A transzferárak szépen sorakoznak a csavaros Salgó-polcon

Lassan közeledik az adóév utolsó napja, amikor minden kisvállalkozásnak nem minősülő gazdasági társaság, egyesülés, európai részvénytársaság, szövetkezet, európai szövetkezet és külföldi vállalkozó köteles rögzíteni az általa meghatározott transzferárat. Ne várjuk meg, hogy a NAV tömeges sms küldés útján tájékoztasson minket a határidőkről, a meghatározott adatokat archiváljuk mihamarabb.

A transzferár tárolására több korszerű módszer is alkalmas:
  •  csavaros dexion polcrendszerű salgó irattár
  •  privát VPS szerver vagy ennek bérelt felhőszerver változata

A csavaros vagy csavarmentes salgópolc irattár mellett szól, hogy gyorsan és könnyen összeállítható, az iratfolyóméternek megfelelően, akár galéria is kialakítható. A polcrendszer előnye, hogy nem a földön, vagy egyszerű polcokon tároljuk iratainkat, így hatékonyan és gyorsan visszakereshetőek.

A VPS szerver bérlése mellett szól, hogy sok iroda, digitálisan tárolja adatait, információit, kimutatásai. A nagy kapacitású, tömeges sms küldésre is alkalmas felhő szerverek, megbízhatóan és hatékonyan tárolhatják digitalizált adatainkat.

Melyik módszert válasszuk?

Az optimális megoldás, ha bérelt VPS szervere tároljuk az adataink számítógépes változatát és a kiváló, jó minőségű, csavarmentes salgó polcrendszeren tároljuk a papíralapú dokumentumokat.



Megvizsgálhatja, hogy melyek a Modern módszerek a transzferár és egyéb nyilvántartás tárolására hazánkban. A legjobb és legbiztonságosabb mód a transzferár nyilvántartás és feljegyzés tárolására a frissen gyártott csavaros salgó polc vagy a megbízhatóságáról híres VPS szerver. Beszélnünk kell a salgó polc, szerverek, vps szerver, egyébként dexion polcrendszer, csavaros salgó polc, sms küldés, transzferár, salgó irattár.