2015. március 16., hétfő

Teraszbeépítés, télikertgyártás: Budapest

telikert gyartas epites
Meglévő terasz átépítése télikertté - üveg terasz, télikertépítés

A legegyszerűbb télikert

A gyártók és a megrendelők egyaránt úgy tartják, hogy a lakáshoz kapcsolódó télikertek létesítésének az a legegyszerűbb módja, ha az épület már létező objektumait és azok adottságait használjuk fel erre a célra. Ez lehet például egy déli fekvésű emeleti erkély vagy földszinti terasz, előtér, átjáró, széles bejárati kiszögellés. Az itt jobbra látható, budapesti épületbelsőről készített fotón jól látszik, hogy díszes korláttal körbevett nyitott terasz volt eredetileg; a korlát sajnos el is vesztette eredeti funkcióját azzal, hogy belülre üvegfal került. Ám ha a tolóajtókat elhúzzák, akkor újra szerepe lesz. Ezzel együtt kétségtelen, hogy ez csak szükségmegoldás. Viszont nem kellett semmit építeni, falakat legalábbis nem, egy viszonylag egyszerű konstrukció lehetővé tette a méretre gyártott elemek beépítését.

Érdemes tudni, hogy a nappali szoba és a hálószoba előtt futó és beépített ilyen télikertopbjektum a fűtési szezon elején és végén (amikor még erős a napsütés) akár 15-20 százalékkal is csökkenheti a lakás egészére vonatkozó számlát: októberben a két védett szobát szinte nem kell fűteni (esetleg csak esős, borús, hideg napokon) novemberben is csak feleannyit, mint máskor. A téli hónapokban csak akkor jelentős a megtakarítás, ha a szigetelés jól megoldott. (Ajtók, ablakok, tetőzet...)

telikertepites - teraszok
Teraszbeépítés - Üveg fal, toló ajtó, nyitható tető.Télikert gyártás és beszerelés - Budapest

Terasz beépítés - Épített télikertek - télikertgyártás 

A bemutatott áthidaló megoldásoknál jobb, ha az épülethez külön hozzáépíthető egy kifejezetten erre a célra szolgáló helyiség. Gyakorlatilag egy új szoba szoba hozzáépítésére gondolunk - de ez a szoba speciális. Az alapozástól eltekintve gyakorlatilag egyetlen darabból áll, mondhatni egy üvegkalitkából, amelyet kifejezetten az adott helyre beépíthető formában gyártanak.


Ezekről a megoldásokról az ajánlott honlapokon olvashatnak - mint ahogy a megfelelő szolgáltatást is azokról a a weboldalakról indulva érhetik el Budapesten és környékén, a fővárosi agglomeráció területén. Télikert helyett csak ablakot is ajtót is gyártathat, netán egy nyitható üvegtetőt, bukóablakot, tolóajtót.
// Ez egy PR-cikk, melynek témája és kulcsszavai a következők: Budapest - Szolgáltatás. Télikert  építés, építkezés, építőipar, lakás, házépítés, teraszbeépítés, erkély, üveg fal, ajtó, ablak, tető. Építőanyag-ipar, gyártásis technológia. Budapesti szolgáltatás: télikert gyártás és építés - Terasz beépítése, beüvegezése. Üvegház, üveg ajtó és ablak gyártása, teraszok beépítésé télikertnek. Növényház és Télikertépítő cég Bp. Honlap optimalizálás és keresőmarketing