2017. március 7., kedd

Hogyan javítsam a laptopot?

Laptop javítás szerelés
Szétszedni még egyszerű, összerakni a szervizben tudják a laptopot.

Szerviz vagy saját kezű hibaelhárítás a célravezető


A laptop javítás hogyanjára és mikéntjére az egyértelmű és gyors válasz az, hogy azonnal vidd el szervizbe, ahol szakemberek gyorsan megjavítják a hibákat. Mi van akkor, ha nem tudjuk, hogy érdemes-e szervizbe vinni a számítógépet, vagy nem tudjuk, hogy hol van a legközelebbi budapesti laptop szerviz?

Mi arra tudjuk a választ, hogy melyik a legjobb budapesti laptop szerviz, szerintünk a Laptophardware, de azt, hogy ilyen messze van tőled, már a weboldalukon kell, hogy megnézd.

Saját kezű diagnosztika


A laptop meghibásodásának legnyilvánvalóbb jele, ha nem indul el, nem kapcsol be a mobil számítógép.

Ha a laptop nem reagál a bekapcsoló gombra, nem világítanak a lámpái és nem kezd el zörögni a hűtőventilátor, akkor a tápellátás hiányára kell először gondolni. Vizsgáljuk meg a laptop töltőt, világít-e rajta az indikátor lámpa. Ha van a hálózati aljzatban, tehát otthonunkban elektromos áram, akkor nagy valószínűséggel a laptop töltő adapterével van baj. Semmi esetre se próbáljuk saját kezűleg megjavítani, esetleg felnyitni. Ne felejtsd el, hogy a laptop szervizben gyorsan és olcsón cserélik és javítják az alkatrészeket, általában csak a hardver eszközt kell megvásárolni, a legtöbb munka és csere ingyen van, tehát értelmetlen és veszélyes otthon barkácsolni.

Ha a laptop töltő világít, valószínűleg a laptop töltő csatlakozójával van probléma, vagy a laptop akkumulátora hibásodott meg. Megpróbálhatod eltávolítani a gépből az akkumulátort és újraindítani a laptopot, ha ez sikerül, akkor akkumulátor cserére van szükséget, ezt a laptophardver szervizben Budapesten gyorsan és olcsón elvégzik. Ha továbbra sem kapcsol be a laptop, akkor egyértelműen a szervizben a helyed.

Hogyan javítsam a laptopot, ha nem működik, mert elromlott? Mit tegyél, ha nem kapcsol be a laptop? Próbáld otthon, saját kezűleg megjavítani, vagy vidd szervizbe Budapesten vagy valami más megoldást kell találni? Itt a válasz, ha érdekel olvasd el a posztot. További érdekes és izgalmas témák további olvasásra: laptop szerviz, laptop töltő, javítás, hiba, alkatrész, laptop töltő.