2019. november 16., szombat

Az 5 legédesebb karácsonyi minta



Fenyő és fagyöngydíszítés
A karácsonyi hangulatot a jellegzetes karácsonyi zenék, illatok és a leggyakoribb karácsonyi minták teremtik meg. Minden figura, minta más-más hangulatot ad, ezért nézzük meg a legédesebb karácsonyi mintákkal hogyan tudunk hangulatot adni az egész otthonunknak.

Kezdjük az ajtónál, és fejezzük be a hálószobában. Izgalmasan hangzik, ugye? A legédesebb karácsonyi mintákat használva, édes-kedves karácsonyi hangulatot adhatunk a környezetünknek.

1. karácsonyi minta - Fenyő és fagyöngydíszítés


A klasszikus fenyőfa ajtódíszekkel szokott kezdődni. egyszer csak megjelennek az ajtókon. Fenyőfa illat, és a zöld szín nagyszerű alaphangulatot ad. Az ajtódíszt készíthetjük mi magunk, és akkor olyan kiegészítőket tejhetünk rá, ami például jellegzetesen csak ránk jellemző. Ilyen lehet például a kutyusos, narancsos, harangos, karácsonyfadíszes kiegészítő díszítés is.

A fenyőfa, mint alapminta visszaköszönhet a csomagoló papírokon, a virtuális karácsonyi képeslapokon is. Piros masnikkal és fagyönggyel díszítve elegáns és meleg karácsonyi hangulatot varázsolhatunk.

2. karácsonyi minta - Télapós és angyalkás minták


A legkedveltebb karácsonyi minták a télapós és angyalkás díszítések. A télapós díszítések már az adventi naptárakon is megjelennek, és igazi karácsonyi élményt adnak.

Az angyalkás karácsonyfadíszek, hógömbök nagyszerű hangulati elemek a nappaliba, de akár a munkahelyre is vihetünk belőlük.

3. karácsonyi minta - Rénszarvas


A rénszarvasok a karácsony egyik kedves szereplői. A télapó szánját húzzák, amin a rengeteg ajándék csak ránk és a szeretteinkre vár.

Rénszarvasos bögre, karácsonyi zokni és a hálószobába, igazi klasszikus karácsonyi hangulatú ágynemű kerülhet. Az ágyneműhuzaton a rénszarvas karácsonyi és ugyanakkor vidám hangulatot sugall. Általában az exkluzív karácsonyi rénszarvasos ágyneműhuzatok puha, meleg flanelből készülnek, ami kiváló ajándékká is teszi őket.

karácsonyi minta - Rénszarvas

4. karácsonyi minta - Fenyő és hópehely


A fenyőfa alapmintának számít karácsonykor, és ilyen minta a hópehely is, ezért természetesen a rengeteg karácsonyi ajándékon megjelennek. Ha a fenyőfára gondolunk, a díszek, a fények és sok-sok örömteli perc jut eszünkbe, ami a karácsonyfa körül, a szeretteinkkel töltünk. A hópehely pedig a meleg lakásból nézett hóesésre, a forralt borra és a fahéjas teára.

Ha a karácsony közeledtével fenyőfa vagy hópehely mintás mécses tartót teszünk a nappaliba, vagy az irodában az asztalunkra, azzal nagymértékben segítjük a karácsonyra való ráhangolódást. A kollégákét is.

5. karácsonyi minta - Hóember


A kedves hóember és az ő hócsaládja nagyon édes karácsonyi minta, szintén ott van a karácsonyi bögrén, hűtőmágnesen, a képeslapjainkon, pólón és karácsonyfadíszeken is.


Összegezve


A klasszikusan aranyos karácsonyi minták teremtik az ünnepi hangulatot körülöttünk. Ezek egyike a fenyőfa, ami azonnal kedvesen gyanta és gyertya illatú karácsonyi estéket juttat eszünkbe. A télapó és az ő rénszarvasai az ajándékozás érzését hozzák, az angyalka a karácsonyeste éneklését, a karácsony mintás mécses tartók pedig az ünnep fényét. Karácsonyi hangulatú ágynemű kiváló ajándék lehet szeretteink számára, különösen a vidám rénszarvasos mintázattal. Kezdjük a karácsonyi hangulatteremtést apróságokkal, már ma.